Tjänster

Har du som företag eller privatperson behov av professionell hjälp med en helhetslösning eller med delar av helheten, erbjuder jag mina tjänster enligt nedanstående områden på den nivå som önskas.

– Färgsättning invändig och/eller utvändig
– Layout, rumsplanering/planlösning
– Ljusplanering, (i samarbete med elinstallatör)
– Möbleringsplan med förslag och offert på möbler, belysning, textil och övrig lös inredning
– Förslag på fast inredning med skisser/uppställning på tex kök, badrum, förvaringslösningar etc

Arbetsprocessen

Konsultation
1 tim: 995 sek exkl moms

Kunden kommer till studion på bokad tid, har med sig skalenlig planritning/ layout och eventuella inspirationsbilder, samt bilder på befintlig lokal/ rum som önskas hjälp med.

Vi pratar generellt om de gestaltningsfaktorer som påverkar rummet och översätter dem generellt till ditt projekt. Beroende på projektets storlek kan en tid bokas för ny konsultation, eller för ett kundbesök för att tex titta på kulör i dess rätta miljö. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska fokusera på. Det kan vara allt ifrån invändig till utvändig färgsättning, rumsplanering/planlösning, material/ytskikt, belysning, fast inredning, samt möbleringsplan, lös inredning och textil. 

Kunden själv som noterar det vi pratar om.

Helhetslösning med kundbesök
För privata kunder och företag -mot offert

Jag åker ut till kunden för att se vilka förutsättningar som ligger till grund för den nya invändiga eller utvändiga omgörningen. Vi diskuterar och analyserar tillsammans,

idéarbetet görs på plats i studion och presenteras sedan efter överenskommen tidsplan.

Kunden bestämmer på vilken nivå arbetet ska göras och här kan jag ta mig an allt ifrån färgsättning (in och utvändig), ytskikt, belysning, rumsplanering, möbleringsplan och val av lös inredning, textil och solskydd.

När kunden sedan landat går jag vidare med presentation av  detaljerade val, rumsbeskrivning (om det krävs), skisser/ uppställning på fast inredning, offert på lös inredning, order, projektmöten med hantverkare, leverans samt till slut iordningställande.

Konceptuellt arbetad inredning
För företag samt större privata projekt -mot offert

Här vänder jag mig till företag eller till privatkunden som ska bygga nytt eller önskar ta ett helhetsgrepp över befintlig bostad. Efter ett kundbesök där vi diskuterar och analyserar, tittar på de förutsättningar som finns att ta hänsyn till, återkommer jag med ett helhetsförslag som innefattar allt från färgsättning och ytskikt, rumsgestaltning med layout /planlösning, ljusplanering, möbleringsplan och val av lös inredning som möbler, textil, armaturer ut till detaljnivå om man önskar. Arbetet innefattar även förslag på specialsnickerier och fast inredning, tex kök, badrum, garderobslösningar etc. Befintligt bohag tas med i planeringen om det är möjligt och önskas.

Företagsinredning utgår alltid ifrån kundens värdegrund och affärsidé för att utnyttja inredningen att nå ut med företagets budskap. 

När kunden har tagit beslut om fortsättningen upprättas en offert på den nivå som önskas gällande inredningen. Sedan går vi vidare med projektmöten, order, leverans och iordningställande så att kunden får en nyckelfärdig lösning.

Här tar jag ansvar från idé till inflytt