Omdömen

Min högsta strävan och målsättning med varje projekt är att överträffa kundens förväntningar både gällande resultatet och arbetsprocessen. Om jag lyckas eller ej beror till stor del på mitt analysarbete som utgår från kommunikationen med kunden, samt projektets tidsram. Ju fler varv idéerna får ta, ligga och mogna, vändas och vridas på, innan ”spaden sätts i marken” desto bättre projekt i slutändan.

Här nedan kan du läsa några av mina kunders och leverantörers tankar kring vårt samarbete:

Kundomdömen

”Vi anlitade Jenny Westin för första gången efter att ha fått en rekommendation. Då utförde hon ett kontorshotellprojekt åt oss och det har blivit fler sammarbeten genom åren. Hon lyckas intuitivt förstå vad det är vi behöver, även om vi bara kan beskriva en känsla, så har slutresultatet blivit det vi sökt.”

Håkan Martinell 
Nordvästum – Fastighetsbolag

”Jag har alltid uppskattat att få samarbeta med Jenny i olika inrednings- och färgsättningsprojekt. Hon är tydlig men följsam och har en god uppfattning som bidrar till fantastiska resultat.”

Ragnhild Backman

Leverantöromdömen

”Som leverantör är det ett nöje att jobba med Jenny Westin Interiör & Design. Jenny är inte bara otroligt säker när det kommer till estetik, färg och form, utan också professionell i materialval samt lyhörd inför sina kunders önskemål och behov. Det ger alltid resultat som vi är stolta över att vara en del av. ”

Bettina Bruun 
JAB ANSTOETZ Group | The Design Company

“Vi har arbetat tillsammans med Jenny i ca 15 år, och har ett väldigt bra samarbete. Jenny är kreativ, noggrann och ödmjuk i sin personlighet. Hon är enkel att arbeta med och har väldigt bra kunskap om våra kollektioner!”

Bodil Tempel 
Gulled